Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/g/a/d/gaduhelp/www/config.php:21) in /home/g/a/d/gaduhelp/www/includes/sessions.php on line 258

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/g/a/d/gaduhelp/www/config.php:21) in /home/g/a/d/gaduhelp/www/includes/sessions.php on line 259

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/g/a/d/gaduhelp/www/config.php:21) in /home/g/a/d/gaduhelp/www/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/g/a/d/gaduhelp/www/config.php:21) in /home/g/a/d/gaduhelp/www/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/g/a/d/gaduhelp/www/config.php:21) in /home/g/a/d/gaduhelp/www/includes/page_header.php on line 486
GaduHelp :: Zobacz temat - "Panel Gadu Radia czasami nie reaguje"
Forum GaduHelp Strona Główna
GaduHelp
Uczyńmy Gadu-Gadu lepszym
Odpowiedz do tematu
"Panel Gadu Radia czasami nie reaguje"
Moderator

Odpowiedz z cytatem
Czasami zdarza się podczas gdy robimy coś przy panelu Gadu Radia że blokuje się on nam (nie reaguje na żadne polecenia). Szukamy przyczyn tego problemu. Potrzebujemy "przepisu" na wywołanie tego błędu, żeby móc go krok po kroku opisać i przedstawić zespołowi Gadu-Gadu. Potrzebne są nam do tego bug reporty od osób którym taki błąd się pojawia z dokładnym opisem sprzętu, oprogramowania itp.

Ogląda profil użytkownikaZnajdź wszystkie posty kaktusWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora

Odpowiedz z cytatem
słucham gadu radio, zmieniam status na niedostępny, potem od razy na dostępny. Gadu radio włącza się z wcześniej zaznaczoną stacją ale wszystko jest zablokowane. w innych sytuacjach takich problemów nie mam
Ogląda profil użytkownikaZnajdź wszystkie posty kamalenaWyślij prywatną wiadomość

Odpowiedz z cytatem
ok udało mi się to jeszcze raz zablokowac ale inaczej. W psuciu chyba jestem dobra Smile
słucham gadu radio, zmieniam stacje, w ta i spowrotem w kilkusekundowych przerwach i za ktoryms razem w ustawieniach zapisuje sie 1 stacja i panel jest zablokowany. Musze wiec wylaczac gg.

AMD sempron 2600+ 1,61 GHz 512 MB RAM
winodws xp professional bez aktualizacji
polaczenie z internetem :modem kablowy (stałe)
program antywirusowy NoAdware
gg najnowsze
winam najnowszy
Ogląda profil użytkownikaZnajdź wszystkie posty kamalenaWyślij prywatną wiadomość

Odpowiedz z cytatem
Mi wystarczy, że zmienie kanał na inny bez naciśnięcia wcześniej na przycisk stopu.
Ogląda profil użytkownikaZnajdź wszystkie posty Paweł19Wyślij prywatną wiadomość
"Panel Gadu Radia czasami nie reaguje"